Selecteer een pagina

Werken bij PLEK!

Gefocust werken met collega ondernemers voor dat praatje bij de koffiemachine
Alle mogelijkheden

Bij ons heb je altijd beschikking tot…

Een fijne werkplek!

Snel internet

Koffie en thee

Een printer

Een netwerk

Aan de voorkant van het pand, in een sfeervolle aparte verhoogde ruimte, zijn zes flexplekken gerealiseerd. Hier kan je gefocust werken aan een bureau welke op dat moment beschikbaar is.

Via ons reserveringssysteem kan je van tevoren een flexplek reserveren. Bij aankomst op locatie schuif je dan aan bij een bureau die op dat moment vrij is. 

Je kan ook spontaan komen aanwaaien, indien er dan een plek vrij is, kan je hier fijn aan de slag en regelen we de betaling ter plekke. 

Er zijn verschillende mogelijkheden, voor iedereen is er wel een geschikte manier om hier te komen werken. Of dat nu voor een dagje is, of regelmatig. Bekijk hieronder alle mogelijkheden. 

 

Achterin zijn de vaste werkplekken gerealiseerd. Huur je een vaste werkplek, dan heb je echt je eigen bureau met beeldscherm en kun je komen werken wanneer jij dat wilt.

Met een eigen sleutel heb je altijd toegang. Op die manier hoef je niet steeds je bureau weer leeg te ruimen, al is dat natuurlijk wel zo netjes. Je krijgt dan ook een box waarin jij je losse spullen kunt bewaren tot de volgende werkdag zich weer aandient.

Op dit moment is er nog één beschikbare vaste werkplek.

Altijd super snelle WIFI

Onbeperkt koffie en thee

Mede-ondernemers om mee te sparren/ lunchen & netwerken

MOGELIJKHEDEN