Podcasten

Een podcast luisteren is populair! Er zijn tegenwoordig zoveel ‘shows’ dat er voor iedere luisteraar wel een onderwerp te vinden is. Belangrijk voordeel is dat iedereen met een internetverbinding naar een podcast kan luisteren. Dit maakt het bereik enorm!

Als je als bedrijf of organisatie besluit een podcast te maken dan is dit perfect voor de zichtbaarheid van je bedrijf. Daarnaast wil ieder bedrijf de expert zijn in zijn vakgebied. Ga in gesprek met iemand binnen of buiten je netwerk en vergroot elkaars inzicht. Zet je podcast crossmediaal in en bedien je klanten optimaal!

Als laatste is een podcast maken ook gewoon erg leuk! Andere mensen ontmoeten en interviewen, luisteraars ‘inspireren’, je visie delen en mooie content maken wordt over het algemeen als zeer waardevol ervaren.

In de workshop gaat Jasper ons alles vertellen over podcasten. Waarom dit zo goed is voor je business, wat er allemaal bij komt kijken en hoe je daadwerkelijk de ether in gaat. En we gaan dus aan de slag met ons eigen verhaal en een podcast fragment opnemen.

Hoe tof is het dat jij na deze avond een eigen podcast fragment, wat een visual is met geluid, kan delen op je socials!

Het programma ziet er als volgt uit:

19:30 uur inloop

19:45 uur opening

20:00 uur Vertel Je verhaal via een podcast 

21:30 uur Borrel en napraten

22:30 uur Afsluiten

Een ticket voor deze editie van NetwerkPLEK! Westerkwartier kost  15,00 excl. btw.

Op deze avond is er natuurlijk ook alle ruimte om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan. Samen staan we zoveel sterker. Ik heb PLEK! opgericht om echt die verbinding aan te gaan. Samen met ondernemers werken aan onze dromen. Naast gefocust werken ook elkaar verder helpen, brainstormen en netwerken. Samen lunchen of een wandeling maken. Alleen aan de keukentafel thuis is ook maar zo alleen.

Blijf vooral voor een hapje en een drankje en een goed gesprek.

Over de spreker…

Hoi, ik ben Jasper en ik maak podcasts. Dit doe ik voor bedrijven en organisaties, maar ook als jij zelf een tof idee hebt kan je bij mij terecht! Ik ondersteun je bij het uitdenken van je idee, bij de opname, de edit en het online zetten van je podcast.