Selecteer een pagina

18 september netwerkavond met thema:

Profit First

“Waarom zie ik mijn winst niet terug op mijn bankrekening?”

 

Wat gaan we doen

Tijdens de Profit First workshop gaat Annet Zoer in op wie de grondlegger is en hoe hij bij deze methode is gekomen.

Wat zijn de 4 principes waarop Profit First gebaseerd is en hoe kan je dit toepassen binnen je eigen bedrijf.

Het is een interactieve workshop door het geldspel dat Annet met de aanwezigen doet. Hierdoor laat ze ondernemers op een andere manier naar hun financiën kijken. En naast veel inzichten is dit altijd ook echt gewoon heel leuk.

Wat levert het op

Door te werken met Profit First krijg je inzicht in je financiën. Als ondernemer maak je betere keuzes als het gaat om investeren. Je ervaart meer rust, zekerheid en overzicht. Daarnaast heb je meer grip op je bedrijf wanneer je wilt groeien.

Inzichten van ondernemers tijdens het geldspel
Eén van de ondernemers kwam tot het inzicht dat ze geen idee had hoeveel omzet ze behaalde. Een andere ondernemer kwam tot de conclusie dat ze zichzelf geen vast salaris betaalde, maar geld overmaakt wanneer ze geld nodig had…. En zo kan Annet nog wel wat voorbeelden geven.

Genoeg redenen voor ons om zo veel mogelijk ondernemers te inspireren hoe je met financiën meer grip op je bedrijf krijgt.

Het programma op 18 september ziet er als volgt uit:

19:30 uur Inloopnl/checkout/netwerkavond-de-ideale-klant

19:45 uur opening

20:00 uur Workshop Profit First

21:30 uur Borrel en napraten

22:30 uur Afsluiten

Een ticket kost  25,00 excl. btw.

In juli was ik bij het eerste netwerk event van Anita bij PLEK!. Binnen korte tijd heeft zij hele mooie flex- werkplekken gecreëerd en een veilige plek voor netwerkbijeenkomsten. De spreker Jonas sprak uiteraard zelfverzekerd en met de nodige zelfspot. Aantal goede tips eruit gehaald. Tijdens de borrel erna direct een gratis sparringssessie voor mijn website kunnen regelen. Al met al een heel leuke en nuttige avond!

Suzanne Beijer

Bald Solutions

Het was volle bak tijdens het netwerkevent met Jonas! Een inspirerende avond, met Anita als Host. Events organiseren kan je aan haar wel toevertrouwen. En dat alles op een fijne PLEK! Merci voor de goede zorgen.

Laurien Zeemans

Madame Laurine

De netwerkavond ‘Zelfverzekerd Spreken’ bij PLEK! met spreker Jonas van der Vlugt van 360talk was zowel informatief als een gezellige netwerkavond. Eindelijk een plek waar je op een relaxte manier kan netwerken met mede ondernemers. Ik ben er de volgende keer zeker weer bij!

Mandy vd Weerd

Glamour en Boudoir

Op deze avond is er natuurlijk ook alle ruimte om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan. Samen staan we zoveel sterker. Ik heb PLEK! opgericht om echt die verbinding aan te gaan. Samen met ondernemers werken aan onze dromen. Naast gefocust werken ook elkaar verder helpen, brainstormen en netwerken. Samen lunchen of een wandeling maken. Alleen aan de keukentafel thuis is ook maar zo alleen.

Over de spreker…

 

Mijn werkende leven begon bij een middelgroot accountantskantoor. Hier heb ik mijn diploma voor Assistent Accountant behaald, maar werken als accountant was niet wat ik wilde blijven doen. Vervolgens ben ik bij het administratiekantoor van mijn vader ingestapt. Dit kantoor is uitgegroeid tot op het hoogtepunt met vier dames in dienst. Na 14 jaar administratiekantoor en het altijd maar werken, was het tijd om wat anders te gaan doen. Als winstadviseur werk ik met ondernemers aan de toekomst van hun bedrijf en hun eigen leven. Door deze keuze is het voor mij mogelijk om minder uren te werken en meer tijd met mijn kinderen door te brengen.

Niche: Ambitieuze ondernemers die willen groeien met hun bedrijf.