23 mei Netwerkavond met thema:

Online Zichtbaarheid

Tijdens deze inspirerende netwerkavond op 23 mei duiken we diep in de wereld van digitale marketing, met een speciale focus op het versterken van jouw online aanwezigheid.

We verkennen de kracht van diverse digitale kanalen, waaronder social media, betaalde advertenties en de onmisbare SEO-strategieën.

Ontdek hoe je Google’s algoritmen in jouw voordeel kunt laten werken, zodat jouw expertise prominent wordt weergegeven in zoekresultaten. We bespreken ook de cruciale rol van testimonials en klantbeoordelingen. Ontvang praktische tips en inzichten om jouw website niet alleen beter zichtbaar te maken, maar ook om een erkende leider in jouw vakgebied te worden.

Het programma ziet er als volgt uit:

19:30 uur inloop

19:45 uur Opening 

20:00 uur Masterclass Online Zichtbaarheid

21:00 uur Borrel en napraten

22:30 uur Afsluiten

Een ticket kost  25,00 excl. btw.

In juli was ik bij het eerste netwerk event van Anita bij PLEK!. Binnen korte tijd heeft zij hele mooie flex- werkplekken gecreëerd en een veilige plek voor netwerkbijeenkomsten. De spreker Jonas sprak uiteraard zelfverzekerd en met de nodige zelfspot. Aantal goede tips eruit gehaald. Tijdens de borrel erna direct een gratis sparringssessie voor mijn website kunnen regelen. Al met al een heel leuke en nuttige avond!

Suzanne Beijer

Bald Solutions

Het was volle bak tijdens het netwerkevent met Jonas! Een inspirerende avond, met Anita als Host. Events organiseren kan je aan haar wel toevertrouwen. En dat alles op een fijne PLEK! Merci voor de goede zorgen.

Laurien Zeemans

Madame Laurine

De netwerkavond ‘Zelfverzekerd Spreken’ bij PLEK! met spreker Jonas van der Vlugt van 360talk was zowel informatief als een gezellige netwerkavond. Eindelijk een plek waar je op een relaxte manier kan netwerken met mede ondernemers. Ik ben er de volgende keer zeker weer bij!

Mandy vd Weerd

Glamour en Boudoir

Op deze avond is er natuurlijk ook alle ruimte om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan. Samen staan we zoveel sterker. Ik heb PLEK! opgericht om echt die verbinding aan te gaan. Samen met ondernemers werken aan onze dromen. Naast gefocust werken ook elkaar verder helpen, brainstormen en netwerken. Samen lunchen of een wandeling maken. Alleen aan de keukentafel thuis is ook maar zo alleen.

Over de spreker…

Sander Volbeda, Freelance CRO specialist