25 april NETWERKAVOND MET THEMA:

De ideale klant

Het fundament van jouw succes

Welkom bij onze exclusieve Masterclass: De Ideale Klant – Het Fundament van Jouw Succes!

Heb je je ooit afgevraagd waarom het kennen van jouw ideale klant zo cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf?

Of je nu aan het begin staat van jouw ondernemersreis of al een doorgewinterde professional bent, onze inspirerende masterclass onthult de onschatbare waarde van het identificeren van jouw ideale klant.

Ontdek hoe je jouw ideale klant kunt laten fungeren als het fundament van jouw aanbod en marketingstrategieën, en zie direct een positieve impuls op jouw bankrekening!

Waarom de ideale klant van onschatbare waarde is:


Richting en Focus:
Leer jouw ideale klant kennen en krijg een duidelijk beeld van wie je wilt bereiken, waardoor jouw marketing- en verkoopinspanningen gerichter en effectiever worden.

Maatwerk: Pas jouw producten of diensten aan op de specifieke behoeften en wensen van jouw ideale klant, waardoor jouw aanbod aantrekkelijker en waardevoller wordt.

Betere Communicatie: Spreek de taal van jouw ideale klant en begrijp hun pijnpunten voor effectieve communicatie, wat resulteert in diepere verbinding en vertrouwen.

Kostenbesparing: Door te focussen op jouw ideale klant, vermijd je verspilling van tijd en middelen aan mensen die niet echt geïnteresseerd zijn, waardoor je geld en energie bespaart.

Groei en Succes: Bouw duurzame relaties op met jouw klanten door jouw ideale klant te kennen en te bedienen, wat een solide basis legt voor groei en langetermijnsucces.

Het programma op 25 april ziet er als volgt uit:

19:30 uur Opening

19:45 uur Masterclass Ideale Klant

21:15 uur Borrel en napraten

22:30 uur Afsluiten

Een ticket kost  35,00 excl. btw.

In juli was ik bij het eerste netwerk event van Anita bij PLEK!. Binnen korte tijd heeft zij hele mooie flex- werkplekken gecreëerd en een veilige plek voor netwerkbijeenkomsten. De spreker Jonas sprak uiteraard zelfverzekerd en met de nodige zelfspot. Aantal goede tips eruit gehaald. Tijdens de borrel erna direct een gratis sparringssessie voor mijn website kunnen regelen. Al met al een heel leuke en nuttige avond!

Suzanne Beijer

Bald Solutions

Het was volle bak tijdens het netwerkevent met Jonas! Een inspirerende avond, met Anita als Host. Events organiseren kan je aan haar wel toevertrouwen. En dat alles op een fijne PLEK! Merci voor de goede zorgen.

Laurien Zeemans

Madame Laurine

De netwerkavond ‘Zelfverzekerd Spreken’ bij PLEK! met spreker Jonas van der Vlugt van 360talk was zowel informatief als een gezellige netwerkavond. Eindelijk een plek waar je op een relaxte manier kan netwerken met mede ondernemers. Ik ben er de volgende keer zeker weer bij!

Mandy vd Weerd

Glamour en Boudoir

Op deze avond is er natuurlijk ook alle ruimte om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan. Samen staan we zoveel sterker. Ik heb PLEK! opgericht om echt die verbinding aan te gaan. Samen met ondernemers werken aan onze dromen. Naast gefocust werken ook elkaar verder helpen, brainstormen en netwerken. Samen lunchen of een wandeling maken. Alleen aan de keukentafel thuis is ook maar zo alleen.

Over de spreker…

Marjan van de Bult droomde als klein kind al van het ondernemersleven. Ze speelde winkeltje en zag in haar slaapkamer vaak voor zich hoe het leven als ondernemer er uit zou zien. Alleen écht in actie kwam ze nooit tot begin 2014, toen startte ze Gelukfabriek en inmiddels werkt ze samen met een team van experts.

“Ik ben ondernemer en strateeg en help jou om jouw ideeën omzetten naar succesvolle business concepten. Ik help je concreet te maken wat je wilt en denkt mee over hoe je dat het beste kunt doen.”