Workshop doelen stellen

Weet jij al wat je plan voor 2024 is? En heb je dan een bepaalde omzet in gedachte of wil je een nieuw product online brengen?

Vaak weten we op hoog niveau wel wat we willen bereiken, maar dat grootse is zo ongrijpbaar als je dat niet gaat opdelen in overzichtelijke, behapbare subdoelen.

We weten vaak niet echt goed hoe te beginnen. De waan van de dag gaat dan toch met je aan de haal en zo blijven doelen in de startblokken staan. Het zijn dan meer dromen zonder plan. 

Ik neem je graag mee langs een aantal praktische stappen, zodat jij na deze middag je doelen duidelijk op papier hebt staan, opgedeeld in behapbare brokken en je het zo kan overnemen in je eigen planner.

We gaan doelen stellen, deze opdelen in wensen en van daaruit taken inplannen.

Op deze niveau’s wordt het praktisch, helder en onzettend goed haalbaar! 

Zo weet je zeker dat je echt actie gaat nemen ipv alleen maar dromen over…

Het programma ziet er als volgt uit:

12:45 uur inloop

13:00 uur Start workshop

16:00 uur Proosten en napraten

17:30 uur Afsluiten

Een ticket voor deze editie van NetwerkPLEK! Westerkwartier kost  27,50 excl. btw > incl. materiaal & verzorging.

Deze middag is er natuurlijk ook alle ruimte om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan. Samen staan we zoveel sterker. Ik heb PLEK! opgericht om echt die verbinding aan te gaan. Samen met ondernemers werken aan onze dromen. Naast gefocust werken ook elkaar verder helpen, brainstormen en netwerken. Samen lunchen of een wandeling maken. Alleen aan de keukentafel thuis is ook maar zo alleen.

Blijf vooral voor een hapje en een drankje en een goed gesprek.

Over de spreker…

Deze middag begeleid ikzelf vanuit Business Comfort. Dagelijks ben ik bezig met het maken van planningen, overzichten en zorg ik ervoor dat het werk bij klanten en bij PLEK! op tijd klaar is. In mijn online training Structuurlijk leer ik ondernemers hoe je gestructureerd en met focus kan werken. 

Ik vind het fantastisch om jullie mee te nemen in mijn werkwijze,  mijn kennis te delen. Hoe tof is het om dit samen te doen. Structuurlijk za de basis voor deze workshop zijn 🙂

Zie ik je 15 januari 2024?