02 NOV: Netwerkavond ‘Vertel je verhaal via een podcast’

Deze avond komt Jasper Theodorie van Studio Spraak ons alles vertellen over podcasten. We gaan het hebben over waarom een podcast hebben erg goed is voor je business, hoe je een podcast opzet en wat daarbij komt kijken.  Maar we gaan ook echt aan de slag! We gaan daadwerkelijk live podcasten en zorgen dat jouw verhaal de ether in gaat.

Maak je geen zorgen, het valt mee en we zijn die avond zeker niet direct echt aan het uitzenden. Maar jij krijgt wel daadwerkelijk een mini podcastfragment mee zodat je dat kan delen met je volgers. En wellicht wordt dan daar wel die eerste aanzet gemaakt naar een eigen podcast?

30 nov: Het Flow Business Event (extern)

Business Comfort organiseert op 30 november het Flow Business Event.

Als je eenmaal in een flow komt, dan gaat alles vanzelf! 

Hoe PLEK! is ontstaan was ook volledig vanuit flow, ik wist dat ik dit te doen had en merkte dat het me juist heel veel energie opleverde en het ondernemen hierdoor moeiteloos voelde. En nu ik ook weer volledig toffe evenementen aan het organiseren ben weet ik dat het gaat lukken en het blijft stromen.

Dat gun ik jou ook!

Daarom organiseer ik op 30 november het FLOW Business Event. De voorbereidingen zijn in volle gang en er zijn al 4 sprekers geboekt waaronder Mark Tuitert en Marlou Volkerink.

Elke spreker heeft vanuit zijn of haar eigen expertise een inspirerend verhaal vanuit flow.

 Pak nu snel die EARLY BIRD ticket, tot 1 oktober (beperkte voorraad)

15 JAN: Netwerkavond met workshop ‘Doelen stellen’

Weet jij al wat je plan voor 2024 is? En heb je dan een bepaalde omzet in gedachte of wil je een nieuw product online brengen?

Vaak weten we op hoog niveau wel wat we willen bereiken, maar dat grootse is zo ongrijpbaar als je dat niet gaat opdelen in overzichtelijke, behapbare subdoelen. 

We weten vaak niet echt goed hoe te beginnen. De waan van de dag gaat dan toch met je aan de haal en zo blijven doelen in de startblokken staan. Het zijn dan meer dromen zonder plan. 

Ik neem je graag mee langs een aantal praktische stappen, zodat jij na deze avond je doelen duidelijk op papier hebt staan, opgedeeld in behapbare brokken en ook nog eens in een planning weggezet!